040-2516099 info@aige.nl

 

NIET-TOXISCHE TUMORTHERAPIE

 

Niet-toxische tumortherapie ook wel Moermantherapie of biologische kankertherapie genoemd,  is de behandeling van kanker  met middelen en methodes, die de eigen afweer en herstelvermogen van de patiënt moeten versterken. Daardoor kan de tumor effectiever worden bestreden of de patiënt kan de gangbare, min of meer giftige, reguliere behandeling beter verdragen.
De niet-toxische tumortherapie maakt deel uit van de natuurgeneeswijzen en worden, vaak door gebrek van wetenschappelijke onderbouwing, alternatieve geneeswijzen genoemd.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een voedingsvoorschrift, reinigingskuren, voedingssupplementen,  tumorremmende stoffen en immuun stimulerende middelen.  De niet-toxische tumortherapie wordt meestal gebruikt in combinatie met  de gangbare reguliere behandeling. Kiest u voor een dergelijke behandeling laat dat dan ook u reguliere behandelaar weten. Voorkom dat behandelingen elkaar negatief beïnvloeden. Vaak zijn behandelingen te combineren soms is het onwenselijk. Een goede afstemming, in het belang van u zelf,  brengt het meest.

Het zou bijzonder fijn zijn als we zonder giftige methoden en met alleen voeding en/of voedingssupplementen kanker zouden kunnen genezen. Helaas ontbreekt er enig wetenschappelijk bewijs dat dit kan, hoe jammer wij dit ook vinden. Dat lijkt de waarde van voeding echter behoorlijk onderuit te halen en dat is bijzonder spijtig. Er is namelijk zeer veel wetenschappelijk bewijs dat een goede voedingstoestand geassocieerd is met minder bijwerkingen, een betere kwaliteit van leven en zelfs met het verhogen van overlevingskansen.

 

Informatie